• Ik bied op zakelijk gebied en op privé gebied opstellingen aan. Lees hieronder de verschillende vormen.

  Voorbeelden van thema’s;
  - Alle processen binnen het team lopen, alleen loopt het nog steeds niet
  - Moeite met verantwoordelijkheid afgeven/alles zelf willen doen
  - Elke keer tegen hetzelfde probleem aanlopen (gebeurt mij weer)
  - Je vindt het moeilijk nee te zeggen
  - Je komt in de liefde altijd hetzelfde type tegen waar het uiteindelijk misloopt
  - Je valt op de ‘verkeerde’ mannen/vrouwen
  - Je weet niet wat je wilt
  - Je koopt kleren, gaat op vakantie, doet allemaal leuke dingen, alleen voelt je nog steeds leeg
  - Je hebt moeite met autoriteit

Organisatie opstelling

Is jouw bedrijf of team wel in balans en.. sta jij wel op je plek? Organisatie opstellingen zijn in opkomst binnen de overheid, multinationals, grote en kleine bedrijven. Dit is niet voor niets. Veel bedrijven werken aan een lean management en toch werkt het niet helemaal. De processen staan, alleen ergens wrikt er iets, maar je kan er niet de vinger op leggen. Een organisatie opstelling geeft een zeer duidelijk en effectief beeld van wat er speelt binnen een bedrijf en/of team en geeft inzichten die anders niet snel aan het licht komen. Ook met organisatie opstellingen is het niet altijd nodig dat het volledige team aanwezig is. Hoe werkt het? De cliënt brengt een vraag in, welke wij als opstellers dieper uitvragen. Vervolgens wordt er fysiek in kaart gebracht welke blokkades er zitten en waar deze zitten. Door hier bewust van te zijn, kunnen de blokkades ook weg genomen worden. Vaak wordt er binnen de organisatie gekeken naar de processen. Wanneer er naar de mensen wordt gekeken, durft niet iedereen zich uit te spreken of worden er vaak dingen niet gezien. Dit is niet altijd bewust en kan je niet altijd de vinger op leggen. Met een organisatie opstelling wordt dit in kaart gebracht om vervolgens een team beter te laten lopen. Ik werk samen met een ander systemisch coach Gwen Overweel.

Neem contact met mij op voor meer informatie

Individuele opstelling

Tijdens een individuele opstelling, ga ik samen met jou kijken naar jouw patronen. Door vragen te stellen, kunnen we samen in kaart brengen waar jouw blokkades zitten en wat jij nodig hebt om dit te doorbreken. Door dit fysiek op te stellen, kun je zelf ervaren hoe jouw patronen je helpen of juist niet helpen en maakt het makkelijker om dit ook aan te passen. Wanneer je vastloopt, is dit een hele mooie en veilige manier om ernaar te kunnen kijken.

Neem contact met mij op voor meer informatie

Familie opstelling – met representanten/deelnemers

Loop jij steeds tegen dezelfde patronen aan en wil je hier uitkomen? Dan helpt een familie opstelling je om hiernaar te kijken. Hoe jij bent opgegroeid, heeft veel invloed op je huidige patronen, gedrag en zelfs gevoelens. Door vragen aan jou te stellen, kunnen we jouw unieke situatie in kaart brengen en maken we zichtbaar welke helpende en niet-helpende patronen jij hebt. Op deze manier kunnen we op een liefdevolle manier kijken naar wat je los mag laten. Onder begeleiding van 2 systemisch werkers zal dit begeleid worden, samen met een groep deelnemers die ook deelnemen aan de opstelling. Als deelnemer zal je merken dat je veel inzichten zult krijgen die ook jou raken. Wat je onbewust deed, word je nu bewust van en is het makkelijker om hier iets mee te doen. Je familie hoeft niet daadwerkelijk aanwezig te zijn.

Neem contact met mij op voor meer informatie