About me

Na verschillende jaren in corporate bedrijven als L'Oréal en Beiersdorf (o.a. NIVEA) te hebben gewerkt, heb ik gekozen om mijn focus nog meer op mensen te leggen. Ik ben de opleidingen holistisch therapeut, systemisch werk/opstellingen en NLP gaan volgen.

Ik geloof dat als je leert hoe je patronen van jezelf leert herkennen én erkennen, je de regie over je eigen geluk en gevoel in handen hebt. Ik werk altijd met mijn cliënten vanuit vertrouwen van en naar elkaar.

Ik begeleid startend en potentiele managers vanuit een holistisch perspectief. Dit doe ik door mijn ervaring als (startend) manager te combineren met met mijn opleidingen als holistisch therapeut, NLP en de opleiding tot systemisch werk/opsteller.

Ik geloof ik in de kracht van een groep. Als manager kan je hier veel informatie uithalen. Uit mijn eigen ervaring, kan je een groep als spiegels zien voor jezelf. Als je op deze manier (leert) kijken, kan dit veel inzichten geven over jezelf en minder oordeel naar jezelf en anderen. Op deze manier zal je merken dat je makkelijker keuzes kan maken en ziet wat goed voor jou is en wat je leuk én niet leuk vindt.

Naast het begeleiden van startend en potentiële managers in Amsterdam, organiseer ik ook opstellingen.

GET IN TOUCH